Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

EI30 og dB33 og db38 lyd testede branndører 

Dørfabrikken Vatnestrøm har siden 2019 vært branndørprodusent av historisk korrekte branndører med EI30, dB33 og dB38 godkjenning. Med en branntestet dør fra Dørfabrikken Vatnestrøm er ditt hjem tryggere, mer brannsikkert og bedre beskyttet!

 

Hva er en EI30 godkjenning?

EI30 er en europeisk standardisert branntest med et resultat som innebærer at branndøren er motstandsdyktige mot gjennomtrenging av brann i 30 minutter. Brannmotstanden gjelder enten det brenner på inn- eller utsiden av leiligheten. Dermed er det både av sikkerhetsmessige og forsikringsøkonomiske årsaker fordelaktig å skifte ut leilighetens og bygårdens gamle dører.

 

Kan min gamle dør oppgraderes og kvalifiseres som en dør med en EI30 branngodkjenning?

Svaret er nei. Et gammelt inngangsparti med gamle dører kan ikke brannoppgraderes og branngodkjennes for å oppnå en klassifisert EI30 brannmotstand. Derfor produserer Dørfabrikken eksakte stilhistoriske kopier av gamle dører og inngangsparti. Kopien er en replika med en EI30 branngodkjenning. Branndøren er i tillegg testet for dB33 og dB38 lydabsorbering. Branndøren har i tillegg langt bedre varmeisolerende egenskaper til sammenligning med en eldre dør.

 

Lydtette dører

Som tillegg har Dørfabrikken testet branndørene for lydisolasjon. Våre branndører oppnår en demping på dB33 og dB38 avhengig av tykkelse og oppbygging. Dette gjør de nye branndørene ideelle som erstatning for gamle bygårdsdører, gamle historiske innerdører og ytterdører.

 

 EI30 branndørene leveres som en- og to-fløy med overlys og sidefelt utført med brannglass.

 


– bygårdsdør – brannsikkerhet – EI30 godkjenning – lyddemping – branndør i tre – dekorativ branndør – gammel stil – sør Norge –

Samarbeid med Dørfabrikken Vatnestrøm?

Ønsker du at vi bruker vår kunnskap til å produsere dine branndører? Ta gjerne kontakt med din nærmeste byggevareforhandler.

Eller ring direkte til oss for en hyggelig prat!

 

 

 

 

 …