Dørfabrikken Vatnestrøm

– litt annerledes enn andre –

Vatnestrøm er et lite sted i Iveland kommune, ikke langt fra Kristiansand.
Her har det vært drevet produksjon av dører siden 1948.

Dørfabrikken Vatnestrøm AS har fra starten av bestrebet seg på å være en moderne produksjons-fabrikk. Fra starten av og frem til 1987 ble det produsert dører, vinduer og trapper – i alle utførelser. I 1987 gikk fabrikken over til kun å produsere ytterdører til boliger, hytter og rehabilitering. Dette ble gjort samtidig med at fabrikken ble etablert i nye lokaler. I 2009 ble Dørfabrikken kjøpt av Vidar Haugland og Runar Bergskås. Fabrikken ble i 2017 utvidet, det ble bygd på med 250 kvm og det ble investert i ny produksjonslinje. I dag fremstår vi som en moderne og fremtidsrettet fabrikk med vekt på fleksibilitet – kombinert med godt håndverk.

– Våre spesialiteter –

Flere arkitekter og byggentreprenører foretrekker våre spesialdører i sine byggeprosjekter. Vi har levert dører til flere prestisjeprosjekter i Norge – både innenfor rehabilitering og til nye byggeprosjekter. Flere og flere av våre kunder har spesielle ønsker for ytterdøren. Det kan være gjenskaping av en gammel dør eller det

kan være spesielle ønsker for design eller utseende. Vår produksjonslinje er fleksibel og tilpasset for å imøtekomme våre kunders spesielle ønsker og behov. Med riktig vedlikehold skal en ytterdør fra oss holde like lenge som husets levetid. Derfor benytter vi hovedsakelig ramtre i vår produksjon av dører. Ramtre er trevirke av ypperste kvalitet limt sammen på en spesiell måte for å hindre at treet ”beveger” seg. Er det ønskelig lager vi også elementdører.

– Forretningsidé –

Vi er en av Norges ledende bedrifter innen produksjon av individuelt tilpassede ramtre ytterdører. Og vi har
den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og service i de markedene vi opererer i.

– Forhandler –

Våre dører finner du hos din lokale byggevareforhandler.